Hej igen...

Nu har jag inte bloggat på en vecka... De har hänt såhääääär mycket sedan dess, men om ett tag kommer en väldigt stor aa kan man kalla de överraskning? So hold on!


De går framåt :)

Igår hoppade Erica Skatten och de gick jääättebra tycker iaf jag :) han höll inte på som en idiot när hindren blev högre så jag är jättenöjd! Visserligen var de bara 70cm men han är ju inte sådär jättevan vid att hoppa nu efter alla dessa år så nån stans får man ju börja ;)


idétorka...

Kommer inte på ett skit om vad jag ska skriva om.. De senaste har de bara vart tråkiga inlägg om vad jag gör för tillfället... *Tråkigt*
 
Nu får jag sätta mig och fundera... Förslag?
 
 

Pallar inte mer...

Nu har jag städat och rensat rummet heeela dagen. Dax för en paus tycker jag! ;)
Om 2 timmar bär de av till stallet sånn tur är! Jag tror jag ska fortsätta med mycket galopp detta passet också.
 
Imorgon kommer Erica och ska hoppa Skatten igen :)
Denna gången blir nog ribban lite högre eftersom han börjar bli van vid allt hoppande igen. Riktigt kul tycker jag :)
 

Morning!

Asså fyy vad kallt de är!! Jag skulle bara gå och hämta tidningen men de räckte för att frysa ihjäl! Jag har lust att flytta mitt lilla hus till Turkiet eller nått! Eller kanske inte... Jag är för kär i min lilla stad för att flytta härifrån ;) så lite sol skulle inte skada för någon :)


Och vi jobbar på! :)

Vi håller på för fullt med rummet och de börjar bli bra! eller ja, pappa håller på med allt medans jag sitter och ger helt onödiga tips som han klarar sig utan ;)
Sängen kommer inte förrens nästa vecka + att jag ska slänga ut lite saker också.. Om en vecka är de klart! :)


Nov. 01, 2012

Nu sitter vi här i bilen efter en snabbis på torp! De blev tyvärr ingen säng idag, men den kommer senast torsdag. Jag har iaf köpt en nummerlapp till mig och Skatten och några kuddar till rummet idag, och fler ska de bli! :)

Nu ska jag hem och måla lager 2 och så ska jag och Pappi köra upp hindrena till Skatten :)


Time for work! :)

Nu ska tapeten väck! De ska bli vitt vitt vitt :)


RSS 2.0